sri. avg 21st, 2019

Kafica

Uzivajte uz kaficu

ISPLIVAO SNIMAK PJEVAČICE SA BIVŠIM: Dečko Rade Manojlović pobjesnio, odmah je uradio jednu stvar!

2 min read

Rada Manojović i Haris Berković posvađali su se samo nekoliko sati prije svadbe Karića, i to zbog saznanja da će sjediti za istim stolom sa Milanom Stankovićem.

Radin novi dečko je objasnio da ne može da podnese da sjedi pored bivšeg, pa je demonstrativno odustao od slavlja, na koje je pjevačica otišla sama. Da stvar bude gora, Rada je uhvaćena kako se ludo provodi sa Milanom, a čak mu je i otpjevala hit koji govori o izgubljenoj ljubavi.

– Rada je trebalo da dođe sa Harisom, ali kada je ovaj čuo da sede za stolom s njenim bivšim dečkom Milanom Stankovićem , odustao je od slavlja. Rada ga je molila da se ne glupira jer svi znaju da je sa Milanom u super odnosima, ali Haris je rekao da ne može da podnese da novinari poslije pišu kako ona sjedi sa bivšim i sadašnjim dečkom. Još je rekao da on preko tih stvari ne može da pređe, da je takav, da mu to smeta. Rada se rasplakala, razmazala joj se šminka, on je usred svađe izašao iz stana… Ukratko čitava drama”, ispričao je izvor blizak paru.

Dok je pjevala reči pjesme “od kad sam bez tebe ostala”, Rada je prstom pokazivala u Milana, pa je ovim potezom dodatno isprovocirala negativne reakcije.

“Rada je onda pozvala sestru Maju, koja je od uplakane i iznervirane Rade napravila svježu ljepoticu. Pomogla joj je da se spremi kako ne bi došla posljednja na vjenčanje. Tokom večeri Rada je sjedila odmah do Vesne Zmijanac i Milana Stankovića i sve vrijeme s njim ćaskala ne skidajući osmijeh sa lica, a onda je sa svojim bivšim otpjevala i nekoliko dueta”, zaključio je dobro obaviješteni izvor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.