Home / Info / Kada sam otislla u t0alet da piškiim,srela sam jednog gospodina

Kada sam otislla u t0alet da piškiim,srela sam jednog gospodina

Bio mi je rodjendan i decko me je odveo na veceru.Bilo je lepo, vecerali smo, smejali se i uzivali u nasim trenucima kao i obicno.

Dosao je trenutak kada je decko ustao i otisao do konobara da plati nas racun. Konobar mu je samo rekao: “Sve je sredjeno”. U tom trenutku u kafani nikoga nismo znali.

Kada sam otisla u toalet da piskim, srela sam jednog gospodina odelu za svoje godina lep, zaustavio me da mi kaze da sam mnogo lepa devojka i predstavio se,i rekao da nas on castio vecerom zahvalila sam se na tome i onda smo razmenili brojeve i fb profile.Kada sam stigla kuci, istusirala se… legla, usla na fejs i vidim da me dodao za prijatelja.

Prihvatila sam ga, krenuo da mi pise poruke sve super dok nije posao sliku peni*a tad me razocarao odmah sam ga blokirala. Ispricala sam decku celu istinu decko je krenuo da se dere na mene kako sam to mogla da precutim i kako smem da se upoznajem sa drugom muskarcima. Samo sam htela da ispadnem fina nisam imala nameru da prevarim decka. Ne verujem kakvi ljudi postoje.

Loading..

About admin

Check Also

“Moja kćerka se udala za najvećeg ološa u gradu”

“Ne znam kako dalje da živim… Moja kćerka jedinica, moja princeza prije par mjeseci se …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *