Home / Info / PRIZNALA SAM MU DA SAM GA PREVARILA, ALI KAD MI JE POSLAO OVU ZADNJU PORUKU SUZE SU MI KRENULE: Sve sam očekivala, samo ovo NE!

PRIZNALA SAM MU DA SAM GA PREVARILA, ALI KAD MI JE POSLAO OVU ZADNJU PORUKU SUZE SU MI KRENULE: Sve sam očekivala, samo ovo NE!

PRIZNALA SAM MU DA SAM GA PREVARILA, ALI KAD MI JE POSLAO OVU ZADNJU PORUKU SUZE SU MI KRENULE: Sve sam očekivala, samo ovo NE!

 

79775779-553215938855010-1105270371466084352-n

BONUS

POSLALA SAM MU PORUKU DA MI POKUPI SESTRU, A KAD MI JE U ZADNJOJ PORUCI REKAO ZAŠTO NEĆE, SKAMENILA SAM SE: Sve je saznao, RAZVODIM SE!

marija1

BONUS

DOMAĆI PJEVAČI NEKAD I SAD

Loading..

Mnogima su danas modni uzori, lijepi i mladi ljudi ali na počecima svoje karijere su izgledali mnogo drugačije.

Kako je napredovala moda, tako se i naša estrada mjenjala.  Kada pogledamo njihove slike sa početka karijere, transformacije koje su doživjeli će vam biti zaprepašćujuće.

Kada pogledamo slike Seke Aleksić, vidimo da je dosta ulagala u svoj izgled, a najveće promjene trpjela je njena frizura.

seka
ana

Ana Kokić voli da isprobava razne boje kose, ali ona koja je svima najupečatljivija je ipak plava boja sa početka karijere.

dara

Dara Bubamara, uvijek vesela djevojka najviše voli da nosi kratku kosu. Na početku karijere bila je vrlo mlada i ličila je na nekog dječaka dok je danas vrlo atraktivna.

dragana

Dragana Mirković se na početku pojavila sa kovrdžavom kosom, dok je danas žena puna samopozdanja, šarmantna i vrlo atraktivna.

goga

Goga Sekulić rijetko ko pamti sa početka svoje karijere dok je bila plavuša.

aca

Aca Lukas je svoju karijeru počeo kao mladi roker, što i dokazuje njegov izgled. Međutim, dugu kosu nikada nije skratio do kraja.

Loading..

About admin

Check Also

“Moja kćerka se udala za najvećeg ološa u gradu”

“Ne znam kako dalje da živim… Moja kćerka jedinica, moja princeza prije par mjeseci se …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *