Home / Info / RAZVELA SE SLAVICA ĆUKTERAŠ: Njenog supruga nikada nismo vidjeli, A SADA JE ISPLIVALA SLIKA, NIJE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA!

RAZVELA SE SLAVICA ĆUKTERAŠ: Njenog supruga nikada nismo vidjeli, A SADA JE ISPLIVALA SLIKA, NIJE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA!

Pjevačica Slavica Ćukteraš je nedavno predstavila svoju novu pjesmu, kao i stajlig i tom prilikom istakla da se njenom suprugu Vladimiru Avramovu sviđa njen novi izgled.

slavica

Ipak, kako se navodi u emisiji “Ekskluzivno”, Slavica je samo pokušavala da sakrije od javnosti činjenicu da se prije mjesec dana rastala od fudbalera.

slavicaaaa

– Par se razišao u miru i slozi, prije svega zbog interesa zdravog odrastanja njihove kćerkice Viktorije – navode iz Pinka.

Loading..

Iako se prije nekog vremena povukla sa estrade, ona se odlučila vratiti, te je zapalila publiku nastupom u Grandovoj emisji.

Naime, dok je izvodila svoju pjesmu, previše se uživela u koreografiju i u jednom trenutku joj je sjevnulo nešto što nije trebalo.

“Slavice, uvijek si imala taj plesni pokret koji je fenomenalan. Mislim da će se ovo svidjeti muškarcima”, rekao je Ognjen Amidžić.

Loading..

About admin

Check Also

“Moja kćerka se udala za najvećeg ološa u gradu”

“Ne znam kako dalje da živim… Moja kćerka jedinica, moja princeza prije par mjeseci se …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *