Home / Info / “Svekrva me ošamarila prvi dan kada sam došla u njenu kuću”

“Svekrva me ošamarila prvi dan kada sam došla u njenu kuću”

“Svekrva me ošamarila prvi dan kada sam došla u njenu kuću… Iznenadila sam se, a ona mi je tada rekla da mogu da biram da istrpim šamar koji mi je udarila ili da idem mojim roditeljima i ostavim i njenog sina i nju. Nisam mogla da vjerujem… rekla sam da ću ostati jer volim njenog sina, a ona mi je tada pružila ruku i tražila da je poljubim u nju.

Morala sam čak i da kleknem pred njom kao pred nekom gospodaricom. Da mi je neko rekao da ću to doživjeti rekla bih da je lud. Od tada je prošlo 5 godina, 5 godina sam u braku i moja svekrva me vjerovali ili ne drži kao malo vode na dlanu, bolja mi je od moje rođene mame. Kada sam u “svađi” sa mužom, NJENIM SINOM, ona staje na moju stranu. Ne mogu vam opisati kakav odnos imamo, prosto nevjerovatno.

Testirala me, moju ljubav prema njenom sinu, na malo je reći čudan i okrutan način, ali nakon svega to joj i ne zamjerim, ustvari davno sam prestala da joj to zamjerim. Koliko je jak i dobar naš odnos najbolje će opisati sljedeće dvije riječi… VOLIM JE! Da volim moju svekrvu i nakon mog muža ona je nešto najbolje što mi se dogodilo u životu.”

Loading..

About admin

Check Also

“Moja kćerka se udala za najvećeg ološa u gradu”

“Ne znam kako dalje da živim… Moja kćerka jedinica, moja princeza prije par mjeseci se …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *