Home / Info / U Islandu je puno neudatih žena : Vlada očajna daje 10000 dolara, ako oženite curu iz te zemlje…

U Islandu je puno neudatih žena : Vlada očajna daje 10000 dolara, ako oženite curu iz te zemlje…

Island, mala zemlja sa sjevera Starog kontinenta, poznata po svojim vulkanima i divljoj prirodi, odlučila je da još jednom dospije u centar pažnje svjetskih medija.

Island, mala zemlja sa sjevera Starog kontinenta, poznata po svojim vulkanima i divljoj prirodi, odlučila je da još jednom dospije u centar pažnje svjetskih medija.

Naime, vlada Islanda planira povećati svoju populaciju koja je posljednjih godina u konstantnom padu. Da problem bude još veći, ženska populacija je stalno u porastu, te se iz godine u godinu povećava broj žena koje nisu u prilici da nađu muškarca.

Islandska vlada je stoga odlučila da na vrlo interesantan način pokuša riješiti ovaj problem. Odlučili su da početkom sljedeće godine poklone 5.000 dolara svima onima koji su spremni oženiti ženu s Islanda, pišu riopricesputovanja.

ako da muškarci, ukoliko možete podnijeti malo veću hladnoću, možda je Island pravo mjesto za Vas…

Hrvatska influencerica slučajno objavila cjenik, iznenadit će vas koliko zarađuje

Na instastoryju hrvatske blogerice i influencerice Sonje Kovač nakratko je osvanuo cjenik njezinih usluga. Čini se kako je Kovač slala poslovnu ponudu za tromjesečnu saradnju, no fotografija je slučajno završila na njezinom storyju.

Cijena pojedinačne objave iznosi 9000 kuna (2.400 KM), dok objava na blogu stoji dvije hiljade kuna manje (1900 KM). Cijena tromjesečne saradnje iznosi 61.500 kuna (16.500 KM) odnosno 51.500 kuna (13.800 KM) s popustom. U to su uključene i četiri objave na InstaStoryju, piše Index.hr

Loading..

About admin

Check Also

“Moja kćerka se udala za najvećeg ološa u gradu”

“Ne znam kako dalje da živim… Moja kćerka jedinica, moja princeza prije par mjeseci se …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *